Alarmsysteem

Alarmsystemen

Wij bieden professionele beveiligingssystemen voor diverse woningen en bedrijfspanden. Ons alarmsysteem combineert technische innovaties met modern design en gebruiksvriendelijkheid. De alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid.

De systemen voldoen aan de hoogste graad voor een alarmsysteem. Eenvoudig installatie en bediening en toch een compleet pakket. Dat onderscheid ons alarmsysteem.

Het alarmsysteem is eenvoudig te bedienen. Dit kun je doen door middel van de mobiele app of speciale sleutels en passen.
Het is mogelijk om het alarmsysteem aan te sluiten op de meldkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om het door te schakelen naar je mobiele telefoon. Hiermee krijg je onmiddellijk een alarm in de app.

Betrouwbaar

Ons alarmsystemen is een klasse 2 alarmsystemen, volgens de Euro-norm aangeduid als: EN 50131-1 Grade 2.
Het alarm gebruikt enkel de best beschikbare componenten. Dit resulteert in gepatenteerde technologieën van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hebben de alarmsystemen ook een fraaie vormgeving.
De beveiligingsproducten zijn beschikbaar in twee kleuren, de kleur zwart en wit.

Mogelijkheden

Het alarmsysteem omvat verschillende soorten sensoren die bescherming bieden. Ze worden aangesloten op het centrale brein van het alarm.

Deze unit analyseert bedreigingen, filtert valse alarmen en waarschuwt als er echt iets aan de hand is. Het verbetert de prestaties van elk apparaat in het alarmsysteem.

Deze verzamelt gegevens met behulp van een geavanceerde draadloze verbindingstechnologie.