Narrowcasting

Bij Vanzelfsprekend.nl geloven we in de kracht van digitale communicatie. Een eigen professioneel kanaal geschikt voor elke branche. In principe is narrowcasting een moderne manier om uw communicatie te richten op een specifieke doelgroep of voor interne communicatie voor uw personeel. Hardware en content zorgen ervoor dat je aanzet tot activatie. Of het nu gaat om verkopen, online vergaderen, navigeren of informeren. Met de juiste boodschap op het juiste moment zul jij het verschil maken bij klanten, medewerkers, patiënten of bezoekers.

kantoor automatisering
Online werkplek

Presentatiesysteem

Nog niet zo lang geleden hadden vrijwel alle laptops een VGA aansluiting, één kabel op de vergadertafel was voldoende. Met de komst van verschillende devices is het er niet eenvoudiger op geworden om deze aan te sluiten.

Tegenwoordig heb je verschillende soorten aansluitingen waaronder, HDMI, mini HDMI, Thunderbolt, Displayport en USB-C. waardoor je een wirwar aan kabels krijgt. Draadloos presenteren is de oplossing. U kunt verbinding maken via de Wifi verbinding of een usb Dongle.

Laat u voorlichten door een van onze specialisten.