Microsoft 365

Microsoft 365 is een verzameling van Microsoft diensten. Dit zijn abonnementsvormen die gehost worden in de Cloud. U hoeft niets in eigen beheer te nemen op locatie. Dit wordt voor u gedaan.

De volgende programma’s zijn onder andere onderdeel van Microsoft 365: Exchange e-mail, OneDrive en het totale pakket met Word, Excel en PowerPoint. Deze zijn te benaderen via de online apps.
Bij de Business abonnementen kunt u de applicaties installeren op uw pc, tablet en telefoon.

Voordelen van Microsoft 365 zijn dat u altijd en overal kunt werken. U kunt de bestanden in realtime bewerken door meerdere personen tegelijk. U bent altijd voorzien van de laatste versie van de applicaties zodat u altijd met de laatste versies werkt. Microsoft 365 groeit met u mee en is makkelijk op te schalen.

Voor het toevoegen van een gebruiker kunt u gemakkelijk en snel contact opnemen met onze Cloud specialisten.

microsoft 365

Ontdek de kracht van Microsoft 365 – de ultieme productiviteitssuite die jouw werk naar nieuwe hoogten tilt!

Met Microsoft 365 krijg je toegang tot een uitgebreide reeks tools en services die speciaal zijn ontworpen om jouw professionele leven te vereenvoudigen en te verbeteren.

Of je nu op kantoor bent, onderweg werkt of thuis productief wilt blijven, Microsoft 365 biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Met apps zoals Word, Excel en PowerPoint creëer je moeiteloos documenten, beheer je spreadsheets en ontwerp je boeiende presentaties. Bovendien geeft OneDrive je overal toegang tot je bestanden, zodat belangrijke informatie nooit verloren gaat.

Maar Microsoft 365 biedt meer dan alleen de bekende Office-apps. Met Teams werk je naadloos samen met collega’s, waar ze zich ook bevinden. Organiseer vergaderingen, deel bestanden en communiceer in realtime, allemaal op één plek. Daarnaast helpt Outlook je efficiënt je e-mails te beheren en je agenda moeiteloos te organiseren.

Met Microsoft 365 ben je niet langer gebonden aan één apparaat. Je kunt werken op je desktop, laptop, tablet of zelfs smartphone. De cloudgebaseerde diensten van Microsoft zorgen ervoor dat al je gegevens veilig worden opgeslagen en gesynchroniseerd, zodat je altijd up-to-date blijft, ongeacht welk apparaat je gebruikt.

Of je nu een kleine ondernemer, student of professional bent, Microsoft 365 biedt de juiste oplossing voor jou. Kies uit verschillende abonnementen en pakketten, zodat je de tools en services kunt krijgen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de voordelen van Microsoft 365. Verhoog je productiviteit, werk slimmer en bereik meer dan ooit tevoren. Met Microsoft 365 heb je alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in de moderne digitale wereld.