IP camera’s voor het beste toezicht

Omdat Vanzelfsprekend partner is van diverse top merken op het gebied van camerabeveiliging kunnen we u een op maat gemaakte oplossing bieden in elk segment. Onze specialisten geven u een deskundig advies en zorgen voor een professionele installatie en implementatie voor een perfect passend systeem.

De voordelen van cameratoezicht:

– Bewaking van uw pand, bedrijf of huis
– Realtime toezicht op uw eigendommen
– Te koppelen aan mobiele devices
– Beeldmateriaal wordt opgenomen
– Vandaalbestendig
– Motiondetection
– Bewijs bij inbraak

Waar wilt u cameratoezicht voor gebruiken?

Er zijn verschillende doelen voor cameratoezicht mogelijk, een aantal voorbeelden:

– Toegangscontrole
– Bewaking van huis, industrieterrein of pand
– Tellen van personen
– Tellen van auto’s
– Kentekenregistratie
– Handhaving van de openbare orde


Preventie van Criminaliteit:

Cameratoezicht is een groeiend fenomeen, waarbij bewakingscamera’s steeds vaker worden ingezet door zowel overheidsinstanties als particuliere bedrijven en alles nog slimmer word doormiddel van computervision.

Een van de belangrijkste voordelen van camerabeveiliging is het vermogen om criminaliteit te voorkomen. De aanwezigheid van bewakingscamera’s fungeert als een effectief afschrikmiddel voor potentiële criminelen. Wetende dat ze in de gaten worden gehouden, zijn individuen minder geneigd om strafbare feiten te plegen, waardoor de veiligheid van de gemeenschap wordt vergroot.


Snelle Identificatie en Opsporing:

Cameratoezicht speelt een cruciale rol bij het identificeren en opsporen van daders. De opgenomen beelden kunnen worden gebruikt als belangrijk bewijsmateriaal bij het oplossen van misdrijven. Dankzij cameratoezicht kunnen verdachten sneller worden geïdentificeerd, waardoor de kans op arrestatie en vervolging wordt vergroot. Dit draagt bij aan het bevorderen van een rechtvaardig rechtssysteem en het waarborgen van de veiligheid van de samenleving.


Verbeterde Openbare Veiligheid:

Het gebruik van bewakingscamera’s draagt bij aan een betere handhaving van de openbare orde en vergroot de veiligheid op drukke plaatsen. In openbare ruimtes, zoals winkelcentra, treinstations en stadskernen, helpt cameratoezicht bij het detecteren van ongewenst gedrag, zoals agressie, vandalisme of diefstal. Dit zorgt voor een groter gevoel van veiligheid bij burgers en bezoekers, waardoor ze met meer vertrouwen kunnen deelnemen aan het openbare leven.

Verkeersveiligheid en Overlastbestrijding:

Cameratoezicht wordt ook ingezet om verkeersveiligheid te verbeteren en overlast te bestrijden. Bewakingscamera’s kunnen verkeersovertredingen registreren, zoals roodlicht- of snelheidsovertredingen, waardoor naleving van de verkeersregels wordt bevorderd. Bovendien kunnen camera’s ook worden gebruikt om overlastsituaties, zoals samenscholingen of verstoringen van de openbare orde, snel te detecteren en proactief aan te pakken.

Cameratoezicht biedt aanzienlijke voordelen voor de veiligheid in Nederland. Het werkt als een preventieve maatregel, helpt bij het identificeren van daders, verbetert de openbare veiligheid en draagt bij aan het waarborgen van verkeersveiligheid en het bestrijden van overlast. Door de juiste inzet van cameratoezicht kunnen we een veiligere omgeving creëren waarin burgers met vertrouwen kunnen leven en zich vrij kunnen bewegen.