Ontdek de Kracht van 3CX: Revolutioneer Je Zakelijke Communicatie


Ben je klaar om de manier waarop jouw bedrijf communiceert te transformeren? Zoek niet verder dan 3CX, het innovatieve VoIP-platform dat de industrie op zijn kop zet. Met zijn uitzonderlijke functies, schaalbaarheid en geavanceerde technologie herdefinieert 3CX zakelijke communicatie in het digitale tijdperk.

Betreed de wereld van 3CX en ontgrendel een scala aan mogelijkheden. Zeg vaarwel tegen verouderde telefoonsystemen en verwelkom een geïntegreerde communicatie-ervaring als nooit tevoren. Of je nu een kleine startup bent of een groot bedrijf, 3CX heeft de perfecte oplossing om aan jouw communicatiebehoeften te voldoen.

TELEFOONCENTRALE | VIDEO | LIVE CHAT

CONTACT MET UW
TEAM EN KLANTEN


3CX telefoon

Met 3CX beginnen de kostenbesparingen pas het begin. Door gebruik te maken van jouw bestaande netwerkinfrastructuur en de kracht van internet te benutten, kun je moeiteloos gesprekken voeren en ontvangen, terwijl je tegelijkertijd kosten verlaagt. Het is tijd om dure hardware achter je te laten en de flexibiliteit en betaalbaarheid van 3CX VoIP te omarmen.

Maar de voordelen houden daar niet op. 3CX is ontworpen om moeiteloos met jouw bedrijf mee te groeien. Moet je nieuwe gebruikers, extensies of lijnen toevoegen? Geen probleem. Met 3CX breid je eenvoudig jouw communicatiemogelijkheden uit. Aanpassingsvermogen is de sleutel tot succes in het snelle zakelijke landschap van vandaag, en 3CX zorgt ervoor dat je altijd een stap voor blijft.

Samenwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest met de geïntegreerde communicatiefuncties van 3CX Telefonie. Van hoogwaardige videoconferenties tot instant messaging en het delen van bestanden, je kunt naadloos verbinding maken met jouw teamleden, ongeacht hun locatie. Ervaar de kracht van geïntegreerde communicatie binnen één gebruiksvriendelijk platform.

Videoconferencing zonder apps

Probleemloze videoconferenties.

Tools voor presentaties en hulp op afstand.

Documenten delen, chat en polling.

Onbeperkt aantal gebruikers.Blijf onderweg verbonden met de mobiliteits- en flexibiliteitsfuncties van 3CX. Met de 3CX mobiele app kun je gesprekken voeren en ontvangen via jouw zakelijke nummer, rechtstreeks vanaf jouw smartphone of tablet. Of je nu op kantoor bent of onderweg, 3CX houdt je verbonden en productief.

Profiteer van geavanceerde functies die jouw communicatieprocessen stroomlijnen. Met functies zoals doorschakeling, geautomatiseerde receptie, voicemail naar e-mail, gespreksopname en integratie met CRM-systemen vereenvoudigt 3CX jouw workflows, verbetert de klantenservice en verhoogt de algehele efficiëntie. Het is tijd om jouw zakelijke communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Ervaar betrouwbaarheid zoals nooit tevoren met 3CX. Gebouwd op een robuuste infrastructuur, zorgt 3CX voor hoge beschikbaarheid en minimale downtime. Zeg vaarwel tegen frustrerende onderbrekingen en verwelkom naadloze communicatie die jouw bedrijf soepel laat draaien.


3CX Telefooncentrale: ideaal

voor flexwerken

3CX Webclient
3cx live chat


Chat met uw klanten

  • Zet bezoekers om in leads en sales.
  • Breid chats uit naar een telefoon- of videogesprek.
  • Deel met het team en werk samen.
  • Verbeter de klantbeleving.


3CX is betaalbaar en groeit
mee met uw bedrijf


Geen kosten per gebruiker per maand. Lage jaarkosten obv systeemgrootte.

Gebruik uw eigen SIP-trunk, beheer uw nummers en verlaag uw telefoonkosten.

Geen add-ons, maar eenvoudige versies met licenties.

Bespaar geld en koppel uw bestaande IP-telefoons.

Eenvoudig beheer met automatische upgrades en back-ups.

Euro

Ben je klaar om een nieuw tijdperk van zakelijke communicatie in te gaan? Sluit je aan bij de duizenden bedrijven wereldwijd die de kracht van 3CX hebben omarmd. Ontdek het verschil dat het kan maken voor jouw organisatie. Transformeer de manier waarop je verbindt, samenwerkt en communiceert met 3CX.

Neem uw zakelijke telefoon met u mee

3cx app

Gebruik uw zakelijke nummer om te bellen met uw smartphone.

Apps voor iOS/Android voor oproepen, videoconferenties & chats.

Inclusief webclient en desktop-apps. Ideaal voor thuiswerken.

Werk uw status bij om te laten zien dat u beschikbaar of afwezig bent.

Beheer het systeem en gebruikers waar u maar wilt.

3CX de ultieme oplossing voor bedrijven die hun communicatiestrategieën willen revolutioneren. Van kostenbesparingen en schaalbaarheid tot geïntegreerde samenwerking en geavanceerde functies, 3CX heeft het allemaal. Omarm de toekomst van zakelijke communicatie met 3CX en ontdek nieuwe mogelijkheden voor groei en succes.