In de snelle wereld van zakelijke communicatie is het van essentieel belang om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Xelion VoIP telefonie is de toonaangevende keuze voor bedrijven die streven naar een efficiënte en flexibele communicatieoplossing. Xelion heeft een aantal voordelen en functies waardoor steeds meer bedrijven kiezen voor dit mooie platform.

Medewerkers op het Xelion platform zijn altijd met uw bedrijf verbonden waardoor men op afstand kan werken en klanten overal kunnen worden bediend. Ontdek de vrijheid en schaalbaarheid die Xelion biedt voor moderne bedrijven.

Xelion app

Xelion VoIP telefonie biedt een breed scala aan geavanceerde functionaliteiten die de communicatie binnen je bedrijf verbeteren.

Met Xelion kun je gesprekken eenvoudig doorverbinden, conferenties opzetten, voicemailberichten ontvangen via e-mail en interactieve spraakmenu’s instellen, om er maar een paar te noemen. Deze uitgebreide functies stellen bedrijven in staat om de productiviteit te verhogen en de communicatie met klanten te verbeteren. Bovendien kunnen oproepen eenvoudig worden opgenomen en opgeslagen voor trainingsdoeleinden of om te voldoen aan de wettelijke voorschriften.


xelion
Xelion op elk device

Integratie en maatwerk:

Een van de grote voordelen van Xelion VoIP-telefonie is de naadloze integratie met andere zakelijke toepassingen. Xelion kan gemakkelijk worden geïntegreerd met populaire CRM-systemen zoals Salesforce, Microsoft Dynamics, waardoor je inzicht krijgt in klantgegevens en contactbeheer vereenvoudigd wordt. Dit geld ook voor de zorg. Zo kun je makkelijk en snel iemand bellen met Medicom of een soortgelijk pakket waarmee u werkt.

Xelion is een flexibel platform dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Of je nu een kleine zorginstelling bent of een grote onderneming, Xelion kan worden afgestemd op je specifieke vereisten, waardoor je een op maat gemaakte oplossing krijgt.

Xelion VoIP Telefonie

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met VoIP Zakelijk van Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang bij zakelijke communicatie. Xelion begrijpt dit en biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om de vertrouwelijkheid van je communicatie te waarborgen. Het platform maakt gebruik van krachtige versleutelingstechnologie om oproepen en gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Daarnaast biedt Xelion een betrouwbare infrastructuur die maximale beschikbaarheid garandeert, zodat je bedrijf altijd bereikbaar is voor klanten en partners.

Nog niet overtuigd?

Xelion VoIP-telefonie biedt een moderne en flexibele oplossing voor zakelijke communicatie. Met efficiëntie, geavanceerde functionaliteiten, integratiemogelijkheden en hoogwaardige beveiliging stelt Xelion bedrijven in staat om hun communicatie naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een klein bedrijf bent dat profiteert van flexibele communicatieopties of een grote onderneming die behoefte heeft aan een schaalbare oplossing, Xelion VoIP-telefonie heeft alles wat je nodig hebt om succesvol te groeien. We helpen je graag.