Maximale focus op je digitale werk

Het continu schakelen tussen applicaties, van de ene taak naar de andere taak springen en het zoeken naar de benodigde informatie leidt vaak tot frustraties en uitdagingen onder medewerkers.


Als je jezelf herkent in deze uitdagingen, ben je niet de enige. In deze snel veranderende digitale wereld is het belangrijk dat je productief en efficiënt kan werken, en informatie snel kan vinden. Een adaptieve digitale werkplek die je helpt om te focussen op jouw werk is hierbij essentieel.

Werkplek 365

Maak kennis met de nieuwe Werkplek 365 die is ontworpen om jou, ongeacht je technische achtergrond, nog beter te ondersteunen! We zetten de digitale behoeften van medewerkers nog meer centraal, zodat je productiever kan werken, zonder frustraties over je IT

Vereenvoudigde interface

• Navigatie aan de linkerkant
• Optimaal gebruik van de ruimte
• Consistente gebruikerservaring


Vereenvoudigde toegang tot informatie

• Specifieke pagina voor de Hub
• Nieuwe Agenda app
• Verbeterd Adresboek


Vereenvoudigde workflow

• Activiteitenfeed
• Prominente plek voor de Globale Zoekfunctie
• Meest Gebruikte Apps


online werkplek 365

Vereenvoudigde toegang tot informatie

Informatie is cruciaal. We begrijpen dat nieuws en aankondigingen van groot belang zijn voor organisaties om gebeurtenissen te delen en successen te vieren.

We realiseren ons ook dat een overdaad aan informatie, afkomstig van diverse bronnen en verspreid over verschillende plaatsen, verwarrend kan zijn. In zo’n geval komt belangrijke informatie vaak niet goed tot zijn recht.

Met de nieuwe wijzigingen in Werkplek365 hebben we de toegang tot relevante informatie vereenvoudigd. Je kunt gemakkelijk in contact komen met collega’s, je agenda efficiënt beheren en je blijft op de hoogte van intern nieuws, evenementen en belangrijke kennisartikelen.


Vereenvoudigde workflow

Je verspilt tijd door constant te schakelen tussen verschillende taken en applicaties. Dit verstoort je focus en kan behoorlijk frustrerend zijn. Je productiviteit wordt een uitdaging. In een gestroomlijnde digitale werkplek, waarin je toegang hebt tot alles wat je nodig hebt, wordt werken een vloeiend proces.

Wilt u meer weten over onze Werkplek 365 oplossing dan kunt u onze Werkplek 365 product informatie hier downloaden of neem gerust contact met ons op.