Vacature: ICT Stage in Twente

Ben jij een enthousiaste IT-liefhebber op zoek naar een dynamische stageplek in Twente? Zoek niet verder! Wij bieden een uitdagende stage waar je niet alleen basiskennis opdoet, maar ook de kans krijgt om jezelf te ontplooien binnen een innovatieve IT-omgeving bij ons in het bedrijf en ook met onze collega’s bij onze klanten op locatie.

Over Ons: In Twente en omgeving staan wij bekend als een vooraanstaand ICT-bedrijf met een passie voor technologische vooruitgang. Ons team van ervaren professionals is gespecialiseerd in een breed scala aan IT-disciplines, waaronder cloudoplossingen, telefonie, wifi, switching, Office 365, en meer. Wij geloven in het delen van kennis en bieden een stimulerende omgeving waar leren en groeien centraal staan.

WAT bieden wij:

 1. Uitdagende Stage-ervaring:
 • Een gestructureerd stageprogramma met begeleiding door ervaren professionals.
 • Hands-on ervaring met cutting-edge technologieën in een real-world setting.
 1. Diversiteit aan IT-disciplines:
 • Verken de wereld van cloud computing en ontwikkel een diepgaand begrip van cloudoplossingen.
 • Duik in de complexe en boeiende wereld van netwerken, switching, en wifi-technologieën.
 • Ontdek de mogelijkheden van moderne communicatiesystemen en telefonie.
 • Leer de ins en outs van Office 365 en andere productiviteitstools.
 1. Groeimogelijkheden:
 • Na een succesvolle stage heb je de mogelijkheid om bij ons te blijven werken en je carrière verder uit te bouwen.


wat verwachten wij:

 • Enthousiasme voor IT en de motivatie om voortdurend te leren en te groeien.
 • Basisbegrip van IT / ICT (opleiding of zelfstudie).
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.
 • Bereidheid om samen te werken in een team en nieuwe uitdagingen aan te gaan.


Diepere Duik in ICT:

Cloudoplossingen:
Ontdek de kracht van cloudcomputing en hoe het organisaties helpt schaalbaar en flexibel te opereren. Leer over bekende cloudplatforms, implementaties, en best practices.

Netwerken en Switching: Krijg inzicht in netwerkinfrastructuur, routing, switching, en draadloze technologieën. Begrijp hoe deze componenten samenwerken om een betrouwbaar en efficiënt netwerk te creëren.

Communicatiesystemen en Telefonie: Verken moderne communicatiesystemen en telefonieoplossingen. Begrijp de rol van VoIP, Unified Communications, en de integratie met bedrijfsprocessen.

Office 365 en Productiviteitstools: Ontdek de mogelijkheden van Office 365 en andere productiviteitstools. Leer hoe deze tools de efficiëntie van bedrijfsprocessen verbeteren en samenwerking bevorderen.

Na de stage:
Een succesvolle afronding van je stage opent niet alleen de deur naar een mogelijke functie binnen ons team, maar ook naar verdere specialisatie en groei. Wij streven naar het creëren van een omgeving waarin talent wordt gekoesterd en beloond.


Hoe Solliciteer je: 
Heb jij de passie voor IT die wij zoeken? Stuur dan je CV en een korte motivatie via ons contactformulier. We kijken er naar uit om jouw talent te ontdekken en samen te werken aan de
 toekomst van IT in Twente !

Zoek je ons op stagemarkt? Zoek dan even op Doornenbal Telecom & ICT