Ontdek de voordelen van WiFi as a Service – een betrouwbaar en schaalbaar WiFi-netwerk met voorspelbare maandelijkse kosten!

In een steeds complexer wordende wereld van WiFi-netwerken, waarbij de afhankelijkheid alleen maar toeneemt, kiezen steeds meer bedrijven, zorgorganisaties en onderwijsinstellingen voor WiFi as a Service van Vanzelfsprekend. Met deze oplossing ben je verzekerd van een hoogwaardig draadloos netwerk dat de beste gebruikerservaring biedt. Het beheer en onderhoud nemen wij voor onze rekening, zodat jij je kunt richten op de ondersteuning van eindgebruikers. Wil je sparren met een specialist?

Ontzorging voor jouw WiFi-netwerk

Voorspelbare kostenstructuur

Met WiFi as a Service hoef je niet te investeren in een nieuw WiFi-netwerk. Alle kosten zijn inbegrepen in een vast maandbedrag, inclusief hardware, software, advies, Site Survey, installatie en servicemanagement. Zo heb je volledige controle over je uitgaven en weet je precies waar je aan toe bent.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Het WiFi-abonnement groeit of krimpt moeiteloos mee met de behoeften van jouw organisatie. Bij het toevoegen van nieuwe locaties weet je precies wat de kosten zijn, en bij het sluiten van vestigingen pas je eenvoudig je abonnement aan. Bovendien kun je op elk moment upgraden naar de nieuwste WiFi-standaard of andere servicelevels.

Continuïteit
gewaarborgd

Onze ervaren support engineers monitoren jouw WiFi-netwerk 24/7. Dankzij proactief onderhoud garanderen wij een hoge uptime. Mocht er onverhoopt een incident plaatsvinden, dan zorgen wij voor snelle hersteltijden en minimaliseren we de impact op jouw gebruikers.

Nieuwste WiFi-technologieën

Van WiFi 6 tot access points die dienen als IoT-platforms, en van zelfherstellende WiFi-clusters tot managementplatforms die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie en machine learning. Bij Vanzelfsprekend blijven we voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en integreren we deze in onze As a Service-oplossingen. Zo ben je altijd verzekerd van een WiFi-netwerk dat voldoet aan de nieuwste technologische standaarden

Geleidelijke overgang mogelijk

Indien je huidige WiFi-netwerk (gedeeltelijk of op bepaalde locaties) nog actueel is en de componenten nog niet zijn afgeschreven, nemen we graag je bestaande netwerk over. Samen bepalen we welke verbeteringen direct nodig zijn en welke kunnen wachten. We stellen een gefaseerd plan op om toe te werken naar een uniform en toekomstbestendig netwerk. Hierdoor profiteer je direct van alle voordelen van een As a Service-netwerk en realiseer je kostenbesparingen.

Een aanspreekpunt voor jouw WiFi-project

Bij de overgang naar een WiFi as a Service-abonnement zorgt ons toegewijde projectteam voor een soepele implementatie. Het team, bestaande uit een projectmanager, WiFi-specialist, service level manager en support engineer, werkt nauw samen en heeft uitgebreide ervaring. Ook na de oplevering van je WiFi-netwerk blijven deze teamleden betrokken bij jouw organisatie, waardoor we maximale continuïteit en een prettige samenwerking garanderen

Ontdek de mogelijkheden van WiFi as a Service. Neem vandaag nog contact met ons op en we komen graag bij je langs!