Bedrijvenpark ’t Lochter: Het hart van innovatie en bedrijvigheid

Bedrijvenpark ’t Lochter ligt strategisch langs de N374 en N35, precies tussen Enschede en Zwolle. Gelegen op de grens van Salland en Twente, beslaat het terrein maar liefst 150 hectare, waardoor het een van de grootste bedrijventerreinen in Twente is. Dit bedrijvenpark herbergt een breed scala aan ondernemingen, van kleine startups tot grote internationale spelers.

Sinds de oprichting heeft ’t Lochter zich ontwikkeld tot een centrum voor hoogwaardige en innovatieve bedrijven. Grote namen in de interieurbouw, maakindustrie, kunststof, metaal en technologie hebben hier hun thuisbasis gevonden. De gunstige ligging en uitstekende infrastructuur maken het een ideale locatie voor bedrijven die willen groeien en internationaliseren.

Vanzelfsprekend: Uw betrouwbare partner op bedrijventerrein ’t Lochter

Vanzelfsprekend biedt een breed scala aan diensten aan ondernemers op bedrijvenpark ’t Lochter. Onze diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven in deze dynamische omgeving. Wij staan bekend om onze betrouwbare service en concurrerende tarieven.

Beveiligingsoplossingen

Bij Vanzelfsprekend bieden wij uitgebreide beveiligingsoplossingen aan voor bedrijventerrein ’t Lochter. Ons collectief cameratoezicht op alle toegangswegen is uitgerust met geavanceerde kentekenherkenningstechnologie. In het geval van een incident kunnen deze beelden door de politie worden gebruikt om snel voertuigen te identificeren die het terrein hebben betreden of verlaten.

Wij werken samen met toonaangevende beveiligingsspecialisten om camerasystemen voor bedrijfspanden te leveren. Ondernemers kunnen profiteren van onze voordelige tarieven voor alarmopvolging en surveillancediensten, dankzij onze samenwerking met professionele beveiligingsbedrijven.

Webhosting en Microsoft-producten

Vanzelfsprekend biedt ook professionele webhostingdiensten aan, zodat uw online aanwezigheid altijd optimaal is. Wij zorgen voor veilige, betrouwbare en snelle hostingoplossingen, afgestemd op uw specifieke behoeften.


Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Microsoft-producten. Van Office 365 tot geavanceerde Azure-cloudoplossingen, wij bieden complete pakketten aan die uw bedrijfsvoering efficiënter maken. Onze experts staan klaar om u te helpen bij de implementatie en het beheer van deze producten, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Telefonie en Internet

Een stabiele en snelle internetverbinding is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Vanzelfsprekend biedt glasvezel internetdiensten aan op het gehele terrein van ’t Lochter, wat zorgt voor een betrouwbare en supersnelle verbinding. Wij bieden uitgebreide telefoniediensten aan, zodat uw bedrijf altijd bereikbaar is.

Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)

Het Keurmerk Veilig Ondernemen toont aan dat bedrijventerrein ’t Lochter een veilige en goed beheerde omgeving is. Dit certificaat, dat elke drie jaar wordt vernieuwd, bevestigt de sterke samenwerking tussen bedrijven, gemeente en veiligheidsdiensten. Dankzij het KVO-certificaat kunnen ondernemers profiteren van verzekeringskortingen en genieten van een veilige werkomgeving.


Waarom kiezen voor Vanzelfsprekend?

Bij Vanzelfsprekend zetten wij ons in om uw bedrijf te ondersteunen met hoogwaardige diensten die perfect aansluiten bij de behoeften van bedrijvenpark ’t Lochter.
Ons doel is om een veilige, efficiënte en goed verbonden omgeving te creëren waarin uw bedrijf kan groeien en bloeien.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen succesvol te zijn op ’t Lochter.

keurmerk veilig ondernemen